Üniversitemizin Diğer Birimlerine Veya Diğer Üniversitelere Yaz Okulu İçin Başvuracak Fakültemiz Öğrencileri Hakkında

Diğer üniversitelerin yaz okulundan ders alacak Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin aşağıdaki dilekçeyi doldurup ilgili bölümlerin e-mail adreslerine göndererek onay almaları gerekmektedir.

Üniversitemiz yaz okulunda açılan bir ders, diğer üniversitelerden alınamaz. Diğer üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerin, ilgili eğitim birimine başvurmaları gerekmektedir. Öğrencinin kayıtlı bulunduğu Birimdeki yaz okulunda açılmayan bir ders, Üniversite içinde başka bir Birimden veye başka bir üniversiteden alınabilir. Bunun için diğer Birimden alınacak dersin denkliğinin, içerik, dil ve kredi açısından ilgili bölüm ve yönetim kurulu tarafından kabul edilmesi gerekir. Bu konuya ilişkin yapılacak başvurular için matbu dilekçe ve başvuru adresleri (bölümlerin mail adreslerine yönlendirme yapılacak) aşağıda sunulmuştur.

Yaz Okulu Dilekçesi için Tıklayınız.

Mail Adresleri için Tıklayınız.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı

Instagram Facebook Twitter Youtube
Tercih Dönemi Danışma Hattı!
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
İsmail YILDIRIM