İKTİSADİ VE İDERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2020-2021 EĞİTİM – ÖĞRETİM DÖNEMİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemizin 2020-2021 Eğitim – Öğretim dönemi mezuniyet töreni öğretim elemanlarımız, öğrenci ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Törende, Fakülte ve Bölüm birincisi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencisi İBRAHİM EKE mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Sabiha KILIÇ’ın konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Tören, mezun öğrencilere öğretim elemanları tarafından temsili belgelerinin verilmesi ve kep atma töreninin ardından sona erdi. Mezun Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Saygılarımızla.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Instagram Facebook Twitter Youtube